El Papiol, divendres 22 de maig de 2015.

Falta ben poc pel dia de les eleccions. Un dia on totes les papiolenques i papiolencs podrem decidir com serà el Papiol en els pròxims quatre anys. Un dia en què decidirem qui i com volem que es governi el nostre poble. És el vostre moment. El moment de tots.

Al llarg dels últims dies, en cada conversa que hem mantingut, hem tornat a sentir la vostra escalfor i hem tornat a connectar amb la idea principal d’aquestes eleccions: aquest diumenge 24 de maig no només escollim qui volem que sigui l'Alcalde del Papiol i l'equip de govern, escollim, sobretot, quins valors i de quina manera volem que es governi el nostre poble.

Nosaltres volem continuar endavant, seguint treballant pel bé comú, hem situat l’honradesa i el compromís com a eix fonamental de l’exercici polític i hem situat el Papiol, i la nostra força com a poble, més enllà del que passi al país, en el centre del nostre programa.

Crec que al llarg d’aquests dies de campanya, Junts pel Papiol us hem pogut transmetre la nostra pròpia renovació, amb la presentació d'un nou candidat a l’Alcaldia, un relleu que ens ajudarà a fer què el projecte endegat fa 16 anys no s'aturi.

Només ens falta, i aquesta vegada és més important que mai, la vostra confiança per a fer-ho possible. Us necessitem a tots, la vostra confiança ens farà seguir creixent junts.

Gràcies per escoltar-nos, per fer-nos costat i per renovar aquest compromís per treballar pel nostre poble des de la humilitat, la dedicació, el rigor i el treball. Estem preparats i tenim l’experiència per assumir els reptes que viurem aquests quatre anys vinents.

Demostrem tots a les urnes que volem treballar, junts, per un Papiol encara millor!!!

Òscar Alujas, Candidat a l’Alcaldia del Papiol

i equip de Junts pel Papiol

FEM-HO JUNTS