El Papiol, dimarts 21 de desembre de 2010.

Albert_Vila

Aquest passat mes de novembre, els membres de Junts pel Papiol vam realitzar una assemblea ordinària on vam nomenar el nostre candidat a les properes eleccions municipals del proper mes de maig de 2011. L’assemblea va demanar per unanimitat a Albert Vilà, actual alcalde del Papiol, que tornés a encapçalar la candidatura del nostre partit.

Els membres de Junts hem valorat quin és el millor candidat  per donar continuïtat al projecte de Junts pel Papiol. El nostre compromís segueix assentat en els mateixos valors i motivacions que ens van portar a presentar-nos a les nostres primeres eleccions: fer del Papiol un poble millor per a tots els seus habitants.

Des del butlletí “Carta al Poble” li hem fet algunes preguntes a l’alcalde Albert Vilà, candidat de Junts pel Papiol a les properes eleccions municipals.

En el diàleg amb els membres del partit per acceptar encapçalar la candidatura de Junts, quins són els temes que s’han parlat?

En els propers anys, al Papiol, hem d’aprofundir encara més en la idea de la qualitat de vida que la nostra gestió ha introduït en el dia a dia dels papiolencs i papiolenques. La qualitat de vida és un dels punts clau que ha de seguir destacant en el nostre programa pel poble. És imprescindible seguir treballant encara més en la seva recerca, tant en l’àmbit públic com en el privat de tots els nostres ciutadans i ciutadanes.

Vol mantenir el ritme de grans projectes que han canviat el poble en els últims anys?

Nosaltres parlem d’un Nou Papiol que inclou la qualitat en els serveis a les persones i en aquest concepte també hi incloem les noves obres que augmenten les possibilitats culturals, socials, sanitàries, esportives del poble i que és on té lloc, molt sovint, aquesta transferència de serveis de què parlava.

Els grans espais sense serveis i sense persones que en gaudeixin no serveixen per res. Per aquesta raó seguirem treballant per equilibrar aquests grans equipaments que, és veritat, també ens projecten cap enfora (com l’Escola de Música, un centre d’educació musical de referència).

El futur estarà marcat per la nova Biblioteca i Espai per a entitats que podrem inaugurar a mitjan l’any que ve. Però no pararem aquí. L’experiència ens dóna la capacitat d’aprofitar totes les oportunitats que sorgeixen per millorar la vida dels nostres ciutadans, i no volem desaprofitar-les.

"L’experiència ens dóna la capacitat d’aprofitar totes les oportunitats que sorgeixen per millorar la vida dels nostres ciutadans, i no volem desaprofitar-les."

 

Com treballarà Junts pel Papiol les claus del seu projecte en les properes eleccions municipals?

Nosaltres hem de seguir amb el nostre diàleg constant amb la gent del Papiol, ja sigui durant la campanya electoral, com en la resta de la legislatura, que és molt més important. Amb el programa de les eleccions expliquem què volem fer durant els propers anys, amb els valors del nostre partit expliquem com ho volem fer.

Els valors de la nostra gestió encapçalen el nostre projecte: treballem amb honradesa pel poble, sense interessos particulars i amb la idea de beneficiar a tots. En aquest sentit la forma de governar crec que també forma part del Nou Papiol que estem construint i espero que sigui sempre amb nosaltres; com les instal·lacions esportives, la manera d’atendre els ciutadans a l’Oficina d’Atenció de l’Ajuntament o els serveis a la gent gran... Tot forma part del mateix: d’una nova manera d’entendre i viure el nostre poble que creiem que va millorant la vida dels papiolencs i papiolenques, i que encara la pot millorar més.

Quin és el paper de Junts pel Papiol d’ara i en el futur immediat?

Junts hem demostrat que no parem, que tenim un ritme de treball molt alt i que sempre estem al servei del seu ideari fundacional, aquell que ens van dur a presentar-nos com a una opció política diferent. Una opció local, que treballa tots els dies pel poble, que manté una relació de contacte amb la gent continuada i dialogant, que es nodreix de tots els àmbits socials del Papiol, que té en la transversalitat dins el teixit del poble una de les claus del seu èxit.

La gent que formem Junts pel Papiol, quan hi ha eleccions autonòmiques, estatals o europees, cadascú vota segons les seves preferències, però a l’hora d’apostar pel futur del nostre poble preferim anar tots Junts, plegats, en una candidatura d’àmbit local, que sabem segur que farà tot el possible per millorar la vida de tots els papiolencs i papiolenques. Si fem acords amb altres formacions polítiques sempre ho fem en clau Papiol, pensant en el més positiu per al poble.

Què aporta la seva candidatura com a cap de llista de Junts?

Això potser seria millor que ho contestessin els meus companys i companyes. Ells m’han dit que valoren en mi el gran compromís que tinc amb el Papiol, la capacitat de treball, l’experiència acumulada i la humilitat de saber que tot i aquesta experiència sóc molt conscient que la feina de cada dia és un repte al qual s’ha de dedicar molt esforç. Encara tenim fites importants per assolir com a poble. Comptar des del primer dia amb el suport dels membres del partit em dóna molta força per encapçalar la nostra llista a les properes eleccions municipals. Compartim tots plegats una idea de com ha de ser el Papiol i volem continuar treballant perquè aquesta idea se segueixi fent realitat.

De l'alcalde Albert Vilà "Valorem el seu compromís total amb el poble, la seva capacitat de treball, l’experiència acumulada i la força per mantenir units a tots els que creiem en el projecte de Junts pel Papiol.”Assemblea de Junts pel Papiol