El Papiol, dijous 7 de gener de 2010.
 
Junts pel Papiol és un partit polític d’àmbit local que té com a principal objectiu treballar per a la millora del Papiol, el nostre poble.

 

Vam néixer l’any 1999 i des de fa 11 anys estem dirigint el nostre Ajuntament. Albert Vilà, un dels fundadors del partit, és el nostre Alcalde.

 

En aquest web trobaràs les principals fites en la vida del nostre partit, podràs conèixer la seva estructura organitzativa, les activitats de l’equip de govern i tindràs accés als principals documents elaborats per Junts pel Papiol al llarg de tota la nostra història. 

 

Les raons més importants que ens mouen a estar presents a la xarxa són dos: la voluntat d’ampliar el debat sobre el futur del Papiol és la primera. Volem que tot el que s’està fent i es faci per consolidar aquest Nou Papiol que estem construint entre tots tingui el màxim suport i el màxim debat possible entre la ciutadania.

 

La voluntat de créixer com a grup polític, posant en marxa una nova manera de relació i col·laboració amb els papiolencs i papiolenques, és la segona. Veureu que en aquest web hi ha un apartat on podeu contactar amb nosaltres i explicar-nos de quina manera voleu col·laborar en aquest il·lusionant projecte. Hi ha diversos graus d’implicació i de col·laboració en la tasca que estem fent i us hi podeu incorporar de la manera que us vagi millor.

 

Finalment, tots volem el mateix, que el nostre poble creixi, progressi i no pari de millorar mai, i  sabem que amb treball, honradesa i moltes ganes ho podem aconseguir.

 

Ho hem demostrat els últims onze anys i ho seguirem demostrant en els propers.

 

Junts pel Papiol