El Papiol, dissabte 26 de febrer de 2011.

miniatura171Els mesos anteriors a les eleccions municipals són una època d'explicació i de fer balanç de la gestió realitzada durant el mandat. L'oposició intenta presentar-se a la població com a partits clau per al poble i el partit de govern presenta un balanç de la feina feta.

Els ciutadans són els que valoraran tot el que s'ha fet.
 

La importància de les obres, la qualitat dels serveis, la vitalitat dels nous equipaments, l'eficiència del transport urbà, la potenciació de les festes... Totes aquestes fites aconseguides durant els últims quatre anys no s'haurien assolit sense una guia imprescindible: els nostres valors.

Des de Junts pel Papiol sempre hem donat molta importància als valors perquè és, en definitiva, una de les essències del nostre partit, allò que uneix tanta gent dins el poble amb diferents sensibilitats i que ens fa confiança des de fa anys, allò que ens fa anar a tots en la mateixa direcció.

L'esperit de treball, la convicció que des de l'Ajuntament s'ha de treballar de manera intensa i constant; el diàleg amb els ciutadans per saber què volen, què necessiten i què opinen de les actuacions que va posant en marxa l'Ajuntament; l'honradesa dels nostres regidors i del nostre alcalde, un aspecte del qual n'hem de fer bandera; la transparència de l'acció de govern, i, sobretot, el treball en benefici de tots els papiolencs, lluny sempre dels interessos particulars..., són valors als quals no pensem renunciar, perquè formen part de l'ADN de Junts pel Papiol. No podem donar cap pas enrere.

Les obres són importants, els serveis són importants i estem satisfets del balanç que sobre aquests aspectes presenta l'Albert Vilà i l'equip que l'ha acompanyat a l'Ajuntament. Però repetim, el més important, el que dóna la força per aconseguir tot el que hem assolit en els últims anys, són els valors que acompanyen l'acció del govern: el treball constant i honrat en interès del Papiol i en benefici de tots, sense interessos particulars.