El Papiol, dijous 31 de març de 2011.

Junts pel Papiol - Carta al Poble 10 - Marc 2011 - LogoClicant sobre la imatge teniu disponible la Carta al Poble número 10, publicada per Junts pel Papiol aquesta setmana.

El passat 27 de febrer ens vam reunir prop de cinquanta persones del Papiol per debatre quines són les propostes, iniciatives i accions que ha de recollir el nostre programa electoral per a les properes eleccions municipals d'aquest mes de maig. Va ser una jornada intensa i de molt de treball que va reunir papiolencs i papiolenques de totes les edats al voltant de cinc grans taules. Al llarg de la jornada, que, a més a més, ens va demostrar la renovació i el creixement que ha experimentat el nostre grup en els últims anys, vam poder expressar les nostres idees i col·laborar tots plegats en el futur del nostre poble.

A la Carta al Poble 10 trobareu totes aquestes idees. Idees que formaran part del gruix del programa electoral que presentarem per a les eleccions municipals del mes de maig.

També trobareu informació sobre la recent creació del DEPARTAMENT D'ACLARIMENTS de Junts pel Papiol, que de manera equilibrada i documentada respondrà a les inexactituds que els altres grups polítics publiquin en els seus escrits durant aquesta campanya electoral.