El Papiol, divendres 15 d'abril de 2011.

Junts pel Papiol - Carta al Poble 11 - Abril 2011 - LogoClicant sobre la imatge teniu disponible la Carta al Poble número 11, publicada per Junts pel Papiol aquesta setmana.

Des de Junts pel Papiol sempre hem estat molt clars amb el nostre posicionament sobre la cultura. Pensem que el Papiol, com diu el seu Pla Estratègic, té arrelada una forta tradició cultural i d'associacionisme amb entitats que, com la Coral la Perdiu, ja superen els 100 anys de vida.

Durant tot aquest temps, i en especial des de l'arribada dels ajuntaments democràtics l'any 1977, les associacions han fet créixer les festes i el calendari d'actes del Papiol, i han consolidat un programa que ja forma part de la tradició del poble. Alhora, han obert nous espais de cultura que impliquen noves sensibilitats i, també, cal dir-ho, noves demandes. Les urgències en equipaments que tenia el poble van provocar que en els primers mandats de Junts pel Papiol al govern, l'esport i l'educació es potenciessin d'una manera especial en moltes de les actuacions que vam realitzar. Aquest últim mandat, però, ja ha començat una nova transició cap a la cultura que s'ha de materialitzar en tota la seva plenitud en els propers anys.