Gràcies Papiol

El Papiol, divendres 20 de maig de 2011.

El temps de campanya electoral arriba al seu últim instant: el dia de les eleccions, el moment decisiu. I aquest moment és el vostre. Sou vosaltres qui, vot a vot, decidireu com serà el poble en els propers quatre anys. 

Al llarg dels últims dies, en cada conversa que hem mantingut m'heu tornat a demostrar que us estimeu molt el Papiol i que tots sou molt conscients que també hem de treballar molt per seguir avançant. Crec que al llarg d'aquesta campanya l'equip de Junts pel Papiol us hem transmès que hem renovat el compromís amb tots vosaltres i que si gaudim de la vostra confiança us respondrem amb el mateix compromís i la mateixa entrega.

A tots vosaltres, papiolencs i papiolenques, també vull donar-vos les gràcies. Gràcies per escoltar-nos, per fer-nos costat. Ens heu obert les portes de les vostres il·lusions, ens heu explicat què és allò que us preocupa i heu compartit amb nosaltres els vostres somnis. Heu compartit aquesta aventura que és fer del Papiol un poble millor.

Un poble on es treballa amb honradesa, amb voluntat de beneficiar a tothom, sense interessos particulars, amb transparència, diàleg i proximitat. Un poble que vol més serveis a les persones, més cultura i més educació, més obres de qualitat i un millor espai públic; un poble del qual n'estiguem satisfets de formar-ne part.

Estem fent un Papiol millor del que teníem... I això no ho fan una, dues o tres persones, ho estem fent entre tots!!!

Si voleu Més Papiol, demostreu-ho ara a les urnes.

La vostra participació és vital perquè el Papiol segueixi millorant.

Albert Vilà, Candidat a l'Alcaldia del Papiol