El Papiol, diumenge 12 de juny de 2011. Font: www.elpapiol.cat

Consistori2011m

Aquest dissabte 11 de juny ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament del Papiol l’acte de constitució de la nova Corporació Municipal resultant de les eleccions municipals d’aquest passat mes de maig. Els 11 regidors (5 de Junts pel Papiol, 4 de Convergència i Unió, 1 del Partit Socialista de Catalunya i 1 d’Esquerra Republicana de Catalunya) han pres possessió del seu càrrec i han fet la seva primera votació per escollir el nou alcalde. Albert Vilà ha estat nomenat alcalde del Papiol, per quarta vegada consecutiva, amb el suport dels 5 regidors de Junts pel Papiol.

Després de ser escollit alcalde,Albert Vilà ha parlat a tots els presents, en una sala de plens que ha quedat petita per a l'ocasió. L’alcalde Albert Vilà ha expressat en el seu parlament que “com a alcalde de tots els papiolencs, tant dels que han votat com els que no, espero representar tant bé com pugui els valors del nostre poble i el missatge que ens han donat a través de les urnes: el d’un Papiol que vol seguir augmentant la qualitat de vida, que creu que les coses s’han de fer amb honradesa, amb treball i amb diàleg”.

L’alcalde, Albert Vilà, també s’ha dirigit als altres grups polítics del nou consistori: “Com a grup que hem obtingut la confiança majoritària dels papiolencs, us oferim la mà estesa, plena, vibrant, a vosaltres i a tots els que us van votar, perquè ens acompanyeu en aquest camí que hem de construir entre tots. És veritat que entre els diferents grups ho faríem de diferent manera, però estic segur que trobarem moltes més coincidències i complicitats de les que no ens pensem. Si d’aquí a quatre anys al Papiol es viu millor, hi haurem guanyat tots”.

Els caps de llista de CiU, PSC i ERC

Els caps de llista de la resta de grups polítics del consistori, Jordi Bou (CiU), Salvador Auberni (PSC) i Joan Borràs (ERC), també han parlat als presents. Tots han destacat que en no haver una força política que tingui la majoria absoluta a l’Ajuntament, el diàleg entre els diferents grups serà la base del proper mandat.