El Papiol, dilluns 25 de juliol de 2011. Font: www.elpapiol.cat

Article de l'alcalde del Papiol, Albert Vilà, al Bat a bat número 55.

Alcalde

Vull enviar-vos la meva salutació, desdel De Bat a bat, en aquest moment d’inici del nou període municipal, i donar-vos les gràcies a tots els que vàreu anar a votar, ja que amb la vostra participació heu contribuït a què la nostra democràcia municipal es renovi i s’enforteixi.

Actualment, vivim un període que se’ns presenta amb fortes contradiccions: la il·lusió per consolidar i fer avançar aquest projecte de poble acollidor, amb un urbanisme al servei de les persones, amb una forta dinàmica cultural, amb bons serveis i amb sensibilitat per canalitzar els ajuts possibles cap a aquells que més els necessiten, ens arriba en el bell mig d’una crisi econòmica que ha acabat per afectar tothom i que es palpa a qualsevol indreten què fixem la vista.

El repte d’aquest nou Ajuntament és –utilitzant una frase feta– fer de la necessitat virtut. Les mancances que ens podem trobar ens han de portar a treure el millor de nosaltres mateixos per posar-ho al servei de la continuïtat en el progrés que hem aconseguit aquests últims anys. I si falten mitjans, els haurem de suplir amb el nostre compromís en aquesta tasca col·lectiva que es diu el Papiol.

Més compromís en el treball individual i col·lectiu, en el món associatiu i en el polític, en els que desenvolupen la seva tasca professional a les nostres institucions locals. Més compromísi més responsabilitat en tot el que farem. Això és el que penso exigir-me a mi mateix i el que demanaré a tots els que treballin en l’entorn municipal. D’aquesta manera aconseguirem que el nostre treball es tradueixi, sempre, en una millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans del poble.

Aprofito la publicació d’aquest De Bat abat per desitjar-vos a tots la millor Festa Major. Una Festa Major que, per cert, celebrarem per primera vegada més de 4.000 papiolenques i papiolencs.