El Papiol, dimarts 29 de novembre de 2011. Font: www.elpapiol.cat

premiats_deixalleria

Aquest divendres 25 de novembre el pati de l'escola del CEIP Pau Vila ha acollit el Primer Mercat d'Intercanvi del Papiol, una iniciativa de l'Ajuntament que ha transformat el pati en un espai cívic on intercanviar objectes diversos i, alhora, apropar la ciutadania a les actituds positives envers el medi ambient. En el mateix espai, la Deixalleria del Papiol ha lliurat els premis als seus millors usuaris. 

Jocs, llibres, peluixos, ninotets diversos, cedés i fins i tot un televisor o una bola del món han estat alguns dels objectes que s'han pogut veure sobre les taules del mercat d'intercanvi. Sobretot els més joves han aguditzat el seu enginy per, canviant peça a peça, poder aconseguir els seus objectes desitjats.

D'aquesta manera, s'ha pogut evitar que molts d'aquests objectes es converteixin en residus i, alhora, s'ha aconseguit que alguna altra persona els pugui gaudir; la idea central que regeix els mercats d'intercanvi com el que s'ha celebrat al nostre poble.

PREMIS DE LA DEIXALLERIA

La Deixalleria, per la seva part, ha lliurat els premis als seus millors usuaris. Els premiats han estat els següents:

Particulars:

Jesús Navarro
Josep Cànovas

Petits industrials:

Jordi Domènec
El Jardinet

Petits comercials:

Llar d'infants
Bar El Jardí

La Deixalleria ha acompanyat el lliurament dels premis als millors usuaris amb uns tallers de reutilització per als més petits (de nassos de pallassos i de moneders construïts amb productes reutilitzats).