El Papiol, dissabte 3 de desembre de 2011. Font: www.elpapiol.cat

planta_llobregat

Aquesta setmana han començat les obres del passatge Llobregat del Papiol, un projecte de reurbanització que té com a objectiu renovar la pavimentació, tant de la calçada com de les voreres, així com el servei d'enllumenat públic i la xarxa de sanejament, que soterrarà els serveis.
 

Les obres, que tenien un pressupost de 205.952 €, s'han adjudicat finalment a Construcciones Jordi Riera SL per un import de 132.929,29 € (Iva inclòs) amb una baixa del 35%. Les reformes eixamplaran les voreres per als vianants, que passaran a tenir 1'5 metres de mitja i els passos adaptats. Alhora es pintaran el màxim de places d'aparcament possible, bo i respectant els guals d'accés als habitatges existents. La calçada tindrà una amplada constant de 3 metres d'un sol carril d'un únic sentit de circulació.

Els col·lectors actuals seran substituïts per col·lectors de materials concordants amb els criteris implantats per l'Ajuntament del Papiol, es refaran amb tubs d'un material flexible i corrugat per evitar trencaments amb els possibles moviments del terreny del nostre poble. L'enllumenat es substituirà per fanals model Allen Papiol de 6,50 m d'alçada amb dues lluminàries.

Les obres de reurbanització del Passatge Llobregat acabaran el soterrament de les línies de xarxa d'electricitat iniciades amb altres actuacions.