El Papiol, divendres 30 de desembre de 2011. Font: www.elpapiol.cat

Uns dies després de l’elecció d’Albert Vilà com a alcalde del Papiol, l’Ajuntament ha presentat el cartipàs municipal, el
document que dicta l’atribució de competències dels diferents àmbits de gestió, per tal d’aconseguir un marc estructural
adequat per a la consecució dels objectius previstos pel Govern. Aquest ha quedat estructurat en cinc grans àrees, cadascuna
dirigida per un dels regidors de l’equip de Govern.

2012

Un camí ! 

Quina cosa més curta de dir !

Quina cosa més llarga de seguir !

Josep M. De Segarra

El Poema de Nadal. Poema III

Aquest 2011 ha estat un any difícil per a la majoria de nosaltres. La crisi econòmica, que afecta a la quasi totalitat de la nostra societat, ens ha obligat a reflexionar, encara amb més profunditat, sobre el paper que hem d'exercir com Ajuntament i sobre com podem retornar la confiança que els ciutadans ens han donat.

El camí que haurem de recórrer aquest any 2012, que tampoc serà fàcil, el farem tots plegats. Des del primer treballador de l'ajuntament fins l'últim, des del primer ciutadà fins l'últim, hem de fer esforços i assumir la nostra part en aquesta nova realitat que ens toca viure: probablement més austera, segur que menys sofisticada, però sobretot més ajustada a la realitat... Ens trobem davant d'un canvi profund, complex. Un desafiament que ens ha de ajudar a renovar processos i formes de fer: ens haurem d'acostumar a fer més amb menys.

Tenim uns objectius molt clars: volem mantenir els serveis que oferim a les persones i volem que els papiolencs i papiolenques sobre els que ha caigut amb més força el pes de la crisi no quedin desprotegits. Per aquesta raó assumim, cadascun de nosaltres, la nostra quota solidària.

Des de l'Ajuntament hem fet una feina difícil, decidir a on calia ajustar. Assumim aquesta feina amb la mateixa responsabilitat com vam decidir on calia invertir, durant aquests últims anys de bonança econòmica en que ha estat possible. Formem part del gran equip de treballadors de l'administració pública i en cada decisió que prenem, estem defensant una manera de fer, uns valors i un estil de treball. I d'alguna manera les nostres decisions han de representar l'esperit de tot allò que volem ser, de la societat en la que volem viure.

M'agradaria que entre tots, contribuïm a que aquesta crisi sigui només econòmica. Seguim conservant l'optimisme, la força i el caràcter, els valors que ens fan ser com som. Els valors que han fet del Papiol un dels millors llocs del nostre territori on viure.

Estic segur que si mantenim la nostra manera de ser, sortirem de la crisi abans del que ens pensem.

Us desitjo de tot cor un feliç 2012!

Albert Vilà
Alcalde del Papiol