El Papiol, dijous 12 d'abril de 2012.

Publicitat acte 14 abril 2012

Aquest 14 d'abril Junts pel Papiol tornarà a organitzar una trobada amb totes les papiolenques i papiolencs que ho desitgin per explicar-los la gestió al capdavant del govern del Papiol durant aquests primers mesos del mandat. Una trobada amb el poble en la qual l'alcalde i els regidors i regidores de l'Equip de Govern respondran totes aquelles preguntes que vulguin fer els assistents i ens explicaran els projectes de millora de la qualitat de vida que estan previstos per a aquest 2012.

Un acte de transparència política i participació que, amb el títol de "Tot allò que volem que passi al Papiol aquest 2012", comptarà amb la presència dels regidors de Junts pel Papiol Olga Meca, Carlos Dasilva, Òscar Alujas i Marta Gimeno, així com de l'alcalde del Papiol, Albert Vilà.

PRESENTACIÓ DE LA NOVA DIRECCIÓ

Durant l'acte també es presentaran els canvis que s'han produït a Junts pel Papiol en la seva direcció. Víctor Pérez substitueix a Ángel Pérez en la presidència del partit. Aquest últim passarà a ser el president fundador.

Víctor Pérez, economista i ex regidor de l'Ajuntament, es va incorporar al partit durant el seu segon mandat al govern. És una persona compromesa amb el present i el futur del Papiol i ens ha demostrat àmpliament la seva capacitat de gestió i diàleg durant tots aquests anys.

Martí Giménez, una nova incorporació dels últims temps a l'equip de Junts del Papiol, ha estat escollit pels militants per a exercir la vicepresidència del partit. És mestre, fa 12 anys que viu al nostre poble i la seva integració i participació en la vida social del Papiol ha estat modèlica.