El Papiol, dimecres 25 de juliol de 2012.

Junts pel Papiol - Carta al Poble 15 - Juliol 2012 - LogoClicant sobre la imatge teniu disponible la Carta al Poble número 15, publicada per Junts pel Papiol aquesta setmana.

Fa un any, a les eleccions municipals del maig de 2011, ens vàreu tornar a donar la vostra confiança. En pocs mesos la situació econòmica s'ha revelat més difícil del que tots esperàvem i les retallades de l'Estat i la Generalitat ens han dut a un escenari en què els municipis en patim les conseqüències i també tots els ciutadans. Malgrat tot, a Junts pel Papiol, des del partit i des del govern, estem treballant de valent per seguir avançant cap al futur amb força.

A la Carta al Poble número 15 trobareu un breu resum d'aquelles accions que recollia el nostre programa electoral i que ja hem pogut realitzar en aquest primer any de legislatura.

També hi trobareu un article sobre els primers mesos d'us de la Biblioteca Municipal del Papiol Valentí Almirall i de l'Espai per a entitats, que només en aquests primers tres mesos de vida ja esdevingut en un dels motors culturals del poble, així com una entrevista a la nostre regidora de govern Olga Meca, aprofundint en el sistema de recollida d'escombraries Porta a porta.