El Papiol, dilluns 20 de maig de 2013.

Junts pel Papiol - Carta al Poble 16 - Maig 2013 - LogoClicant sobre la imatge teniu disponible la Carta al Poble número 16, publicada per Junts pel Papiol aquesta setmana.

Pot semblar que ja hem parlat suficient de tot el procés que va engegar l’equip de govern de l’Ajuntament del Papiol quan va proposar canviar el sistema de recollida de residus del poble, del Residu Mínim al Porta a Porta, però la història d’aquesta implementació (que finalment no ha reeixit), ha estat plena de contradiccions i males arts que cal posar sobre la taula. 

A la Carta al Poble número 16 fem un repàs a totes les mentides que han intoxicat el procés de canvi de la recollida de residus al Papiol.

Creiem que per millorar la manera de fer política al poble s’ha d’explicar amb tots els ets i uts un procés en què s’ha tornat a demostrar que alguns posen els interessos personals per davant els de tot el poble i no els tremola el pols a l’hora de servir-se de mentides per aconseguir els seus objectius partidistes, molt més centrats en unes futures eleccions que en el bé comú. Cal tornar a fer un sèrie d’aclariments (sobre frases que hem sentit dir aquests últims mesos) del tot necessaris.