El Papiol, dijous 14 de novembre de 2013. Font: www.elpapiol.cat

setmanaprevencio

El Papiol s'ha adherit, novament, a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (16 al 24 de novembre), una iniciativa que té com a objectiu sensibilitzar sobre la importància de la prevenció de residus als ciutadans. Dins d'aquesta setmana, el dissabte 16 de novembre se celebra el dia temàtic de la reutilització. L'Ajuntament del Papiol és un ferm defensor de les polítiques que impulsen la idea que el millor residu és aquell que no es genera.

Activitats previstes:

Dissabte, 16 de novembre al matí

Envàs on vas? Aprèn a millorar el teu reciclatge. Durant tot el matí a les portes dels supermecats trobareu uns educadors ambientals que us ajudaran a millorar la recollida selectiva i la prevenció de residus.

Diumenge, 17 de novembre al matí

-Segon Mercat del Trasto del Papiol. El Mercat del Trasto és un mercat d'objectes usats o fets amb material reciclat, que organitza el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament del Papiol.

-Entrega de Premis als millors usuaris de la deixalleria municipal i presentació de resultats. Hi haurà un detallet per tots els assistents. A partir de les 11 h.

-Taller de reutilització creativa de roba. S'ensenyaran els rudiments de la costura manual per poder solucionar arranjaments habituals amb una explicació pràctica. També es faran aplicacions habituals d'unes quantes puntades bàsiques. Els assistents també poden portar alguna peça de roba que vulguin reparar o tunejar. De 10.30 a 13 h.