El Papiol, divendres 2 de gener de 2014.

primariesobertesjunts2015

Escollim el cap de llista per a les properes eleccions municipals

El proper mes de gener de 2014 Junts pel Papiol celebrarà unes eleccions primàries per escollir el cap de llista del nostre grup per a les properes eleccions municipals. Després de la confiança que ens ha fet el poble al llarg de tots aquests anys, creiem que hem de retornar-li la mateixa confiança i volem que també sigui el poble qui ens ajudi a decidir la persona que ha d'encapçalar el futur del nostre projecte per seguir fent del Papiol un poble millor.

UN PROCÉS ÚNIC

Afrontar unes primàries obertes, un procés que cap grup polític del Papiol ha endegat mai, s'adiu a la nostra manera de fer política. Una política propera al ciutadà, que l'escolta i el té en compte. Si vam fer participar al poble a l'hora de dissenyar com havia de ser el Papiol amb el Pla Estratègic, també ho volem fer ara amb el futur del nostre grup polític, que entenem que està íntimament lligat al futur del poble.

UNA VOTACIÓ OBERTA AL POBLE

La nostra voluntat és que el nou cap de llista de Junts pel Papiol sigui escollit per tothom del poble que hi vulgui participar. Tots els papiolencs i papiolenques hi estan convidats. Tot el poble té la possibilitat d'ajudar-nos en aquest procés i creiem que és molt important la seva participació.

LA IMPORTÀNCIA D'ESCOLTAR

Des del primer dia que ens vam constituir com a grup que es presentava a unes eleccions, vam escoltar al poble. Aquesta ha estat una de les nostres màximes com a partit: els governs han de fixar rumbs, però el motor d'aquest rumb sempre ha de ser la força de la ciutadania. Escoltar la gent és l'única manera de representar-la com es mereix, l'única forma que sabem de fer política. I és també per aquesta raó que des d'un inici el partit no ha deixat de regenerar-se incorporant nous membres a l'equip.

LA TRANSPARÈNCIA

El salt qualitatiu entre fer unes primàries o escollir internament el nostre candidat/a és molt gran. La societat canvia i nosaltres també canviem amb ella. De fet, creiem que des de la nostra modesta posició també hem d'intentar millorar-la. Si volem un canvi, hem de ser nosaltres mateixos el missatge del canvi. Creiem que unes primàries ajuden a fer de la política un espai més transparent; en definitiva, millor. I no volem perdre aquesta oportunitat.

MÉS PAPIOL, MÉS JUNTS

Som un partit unit i fort, i més enllà de la personalitat dels nostres líders, tenim uns valors comuns que són el que ens defineixen. Qualsevol candidat que proposem com a partit tindrà aquestes mateixes qualitats que li hem demanat al nostre actual cap de llista i alcalde, Albert Vilà: honradesa, estima pel poble i la seva gent demostrada abans d'entrar en política, sentit comú i ganes de millorar i de construir un Papiol millor. Tot això amb la voluntat que cadascuna de les decisions que es prenguin siguin en benefici de la majoria de papiolencs i papiolenques i no obeeixin mai a interessos particulars.

LES DATES DEL PROCÉS

Entre el mes de gener i febrer de 2014, Junts pel Papiol celebrarà aquestes primàries. El 19 de gener es presentaran les candidatures en un acte obert a tota la ciutadania, on les persones que optaran a cap de llista de Junts pel Papiol a les properes eleccions, exposaran les seves idees i ambicions per seguir fent del Papiol un poble millor. Després d'unes setmanes de reflexió tindran lloc les votacions que decidiran qui serà el candidat/a a l'alcaldia del nostre partit.

UN ALCALDE O ALCALDESSA PEL PAPIOL

La nostra voluntat és que el candidat/a que surti escollit en aquestes primàries acabi essent escollit com a alcalde o alcaldessa en les properes eleccions municipals de 2015. Una persona que segueixi treballant amb un equip fort, acompanyant-lo pel present i el futur del Papiol, i amb un grup polític com Junts pel Papiol recolzant-lo amb tota la confiança i disposició del món.