El Papiol, dilluns 3 de febrer de 2014.

Oscar Olga

El 8 i 9 de febrer el poble decidirà entre l'Olga Meca i l'Òscar Alujas, els nostres dos candidats

Tal com va afirmar el president de Junts pel Papiol, Víctor Pérez, el dia de presentació de les primàries: els dos candidats "tenen molt clars els valors de Junts, pels quals lluitaran plenament, han demostrat la seva experiència i vàlua en tasques de govern municipal, i, per sobre de tot, estimen el seu poble i s'hi deixaran la pell".

Aquí us presentem uns extractes de les seves intervencions:

OLGA MECA TORRENTS - 42 anys
Actual regidora de Salut i Medi Ambient del govern de Junts pel Papiol

 "Vaig incorporar-me a Junts uns mesos abans de les darreres eleccions municipals del maig de 2011. Poc temps després se'm va proposar formar part de l'equip que es presentava a les eleccions. De la mateixa manera que quan vaig arribar al Papiol vaig col·laborar amb l'AMPA, l'acceptació d'aquesta proposta era un pas més en la meva implicació al poble perquè m'obria l'oportunitat de poder treballar per millorar el Papiol i la qualitat de vida de la seva gent en tot allò que estigués dins de les nostres possibilitats."

"Per a mi ser regidora esta essent una experiència molt positiva, m'ha permès conèixer i relacionar-me més estretament amb moltes persones i entitats, aprofundir en el coneixement de la gestió municipal per tal de poder prendre les decisions amb millor criteri. I també m'ha permès donar eines al ciutadà per intentar resoldre les seves necessitats i inquietuds."

 "Una de les sensacions que tinc com a regidora és la d'haver de demostrar dia a dia que no tots els polítics som iguals, que hi ha persones que ens esforcem i treballem pel poble sense esperar més recompensa que la que et dóna la satisfacció de fer la feina el millor que saps i amb honradesa."

"Els ajuntaments són l'administració publica més propera al ciutadà. La major part de qüestions que es gestionen des dels ajuntaments afecten al dia a dia de les persones que viuen o treballen al poble. Hi ha assumptes que són de tràmit, però hi ha altres decisions que impliquen una gran responsabilitat. Per això, cal buscar el màxim consens entre els ciutadans i la resta de forces polítiques del poble."

"Seguint la línia iniciada per Junts fa més de 14 anys i defensant els valors en els que creiem (la transparència, l'honestedat i l'honradesa, entre d'altres), aposto per una manera de fer política d'acord amb allò que la societat demanda: que se l'escolti i pugui decidir, obrint més processos de participació, debat i consulta, motivant perquè la gent s'impliqui i participi de les decisions que ens afecten".

"Em sento amb l'empenta, força i il·lusió suficients per assumir aquest gran repte. Vull ser candidata de Junts a l'alcaldia, no per cap mena d'ambició política sinó per l'estima que sento pel meu poble, El Papiol. Sereu vosaltres qui decidireu si voleu que lideri la renovació de Junts, no dubteu que hi posaré entrega, treball, honradesa, diàleg, compromís i... un toc femení."

 

ÒSCAR ALUJAS MATEO - 37 anys
Actual regidor de Territori, Esports i Comerç del govern de Junts pel Papiol

"Sempre he estat vinculat d'una manera o altra al moviment associatiu del Papiol. Des de ben petit, essent un dels primers nens que formàvem part de l'actual Esport Base jugant a futbol, cantant a la coral, aprenent a jugar a tennis o a l'esplai. Més tard formant part activament durant 15 anys de l'U.E. Papiol, al Festival de Música del Papiol, a la Penya blaugrana i col·laborant amb moltes altres entitats locals de forma puntual, com el GEP o la Setmana Cultural. Formo part del Cavall Armat gairebé des dels seus inicis i actualment sóc un membre més de la gran família del Bici Muntanya."

"Sempre he defensat el paper i la importància de les diferents entitats i associacions del municipi, cadascuna en el seu àmbit, ja que realment són un dels motors del nostre poble i són una part molt important en el procés d'integració, socialització i participació dels nostres veïns i veïnes, així com a l'hora de preservar la nostra cultura, llengua i història."

"Aquesta és una tasca que et demana un plus d'implicació, i en què si no existís aquest vincle personal amb el meu municipi, crec que no hagués fet aquest pas."

"Aquest és un moment prou important com per què els que ens estimem el nostre poble i el nostre país hi dediquem tots els esforços possibles en treballar activament per a la millora del nostre futur i el de les generacions futures."

"Crec que estic preparat i tinc capacitat per fer-ho i és per això que us demano que em feu confiança: perquè m'agrada escoltar i dialogar amb tothom, i crec que ho he demostrat en aquests 7 anys com a regidor, i en l'àmbit personal, sempre. Perquè crec que puc sumar tant a dins com a fora del meu partit. Perquè penso que sempre es pot millorar, perquè hem de treballar encara més per uns governs oberts, més transparents, col·laboradors i participatius. Perquè crec que en la política local el fet de ser un partit independent i d'àmbit local és un valor a l'alça, sense estratègies ni dinàmiques de partit de caràcter nacional, sense interessos de partit per sobre dels interessos del municipi, sense que cap executiva comarcal o nacional ens marqui quines han de ser les nostres prioritats. En definitiva, perquè serem nosaltres mateixos, els papiolencs i papiolenques, els que definirem el nostre futur i el model de poble que volem."

"I és per això, que amb molt de respecte, però amb moltes més ganes i il·lusió, crec que em toca assumir el lideratge del grup i continuar amb la línia de treball començada ara fa 15 anys. És per tot això que avui faig aquest pas endavant, perquè m'estimo el Papiol i la seva gent!!!"