El Papiol, dilluns 24 de març de 2014. Font: www.elpapiol.cat

tots berta

Aquest dijous 20 de març la Biblioteca Municipal del Papiol ha acollit una xerrada informativa relacionada amb la situació de la Pedrera Berta. Una trobada on els diferents grups polítics del Papiol amb representació al Consistori han mostrat una unitat total en contra de la possibilitat que l'antiga pedrera del Papiol s'acabi reblint amb bales d'ecoparc i transformant-se en un abocador.

La xerrada, que ha reunit una vintena de papiolencs, s'ha articulat mitjançant les intervencions dels diferents líders dels partits, que han verbalitzat, cadascun a la seva manera, la necessitat i voluntat d'anar de la mà en la defensa del municipi:

L'alcalde Albert Vilà, per Junts pel Papiol, ha destacat que 'queda molt clar que en aquest tema anem tots a una. No volem bales d'ecoparc i farem tot el que calgui per impedir-ho'.
El regidor Jordi Bou, per CiU, ha destacat que 'és el moment de lluitar plegats pel bé de l'entorn natural, del territori i nostre'.
El regidor Salvador Auberni, per el PSC, ha explicat que ' davant d'una possible agressió exterior el més coherent és actuar units'.
El regidor Joan Borras, per ERC, ha dit que 'en aquest tema hi ha unitat. Ens tindran al costat de l'Ajuntament'.

Si voleu refrescar la informació sobre els últims aconteixements al voltant de la Pedrera Berta seguiu aquest enllaç:
EL PAPIOL DIU “NO” AL REBLIMENT AMB BALES D’ECOPARC A LA PEDRERA BERTA