El Papiol, dilluns 24 de març de 2014.

Junts pel Papiol - Carta al Poble 20 - Març 2014 - Logo

L'actual regidor de Territori i Esports, Òscar Alujas, guanya les eleccions primàries, obertes al poble, que ha organitzat Junts pel Papiol per a triar el cap de llista per a les pròximes eleccions municipals de 2015.

El cap de setmana del passat 8 i 9 de febrer els papiolencs i papiolenques van poder participar en les primeres eleccions primàries obertes al poble que ha organitzat mai un partit del Papiol. Junts ha volgut fer partícips als papiolencs de l'elecció del candidat del partit a les properes eleccions municipals de 2015. I la resposta ha estat sensacional. Les 307 persones que van venir a votar en aquesta elecció van decidir que l'Òscar Alujas, l'actual regidor de Territori i Esports, serà el nostre proper cap de llista i que l'Olga Meca, actual regidora de Sanitat i Medi Ambient, l'acompanyarà com a número dos.

307 PAPIOLENCS. Que en aquest procés d'organitzar unes primàries obertes al poble ens hagin acompanyat més de tres-cents papiolencs ens fa sentir molt satisfets. Aquest ha estat un procés que el Papiol no havia viscut mai, i el repte era important. Estem contents de la participació, però tot i així hem de seguir apropant el nostre grup a tot el poble, de fet mai no hem deixat de fer-ho, perquè aquesta és la principal raó de ser de Junts: un partit on el primer de tot és el Papiol.

EL FUTUR DEL PAPIOL. Nosaltres entenem que el futur del nostre grup polític està íntimament lligat al futur del poble. I per aquesta raó qualsevol oportunitat d'escoltar-lo ens sembla una bona idea. Ho hem dit moltes vegades, els governs han de fixar rumbs, però el motor d'aquest rumb sempre ha de ser la força de la ciutadania. Escoltar la gent és l'única manera de representar-la com es mereix, l'única forma que sabem de fer política.

L'ÒSCAR ALUJAS. El candidat escollit com a proper cap de llista de Junts, l'Òscar Alujas, representa a la perfecció els valors d'honradesa, sentit comú i ganes i il·lusió de seguir millorant El Papiol en benefici de tots. Uns valors que sempre hem defensat com a grup i que ens defineixen. Ell mateix es va explicar en el seu discurs com a candidat: "Crec que el Papiol es mereix uns responsables polítics implicats i compromesos amb el seu futur i amb el futur de les seves veïnes i veïns. I és per això, que amb molt de respecte, però amb moltes més ganes i il·lusió, crec que em toca fer un pas endavant per assumir el lideratge del grup i continuar amb la línia de treball començada ara fa 15 anys".

UN ANY DE MANDAT. Encara queda, però, un any i escaig de mandat, on l'equip de govern liderat pel nostre alcalde Albert Vilà té encara molta feina: s' iniciaran unes reformes urbanístiques en espais que ho necessiten urgentment del poble; s'aprovarà definitivament el Consell del Poble, un espai de debat, regulat, sobre els temes del poble; s'inauguraran els horts municipals del Papiol... La feina no s'acaba i sempre hi han noves oportunitats de millorar el poble. Estem compromesos en procurar d'aprofitar-les totes.

AGRAÏMENTS. Ara que ja tenim resultats definitius d'aquestes primàries, volem agrair de tot cor la participació a totes les papiolenques i papiolencs que han volgut acompanyar-nos en aquesta elecció. Aquest ha estat un treball conjunt entre tots i així ho hem de celebrar.

Junts seguirem millorant el Papiol!!!

Clicant sobre la imatge teniu disponible la Carta al Poble número 20, publicada per Junts pel Papiol. En ella també hi trobareu un article publicat al Diari de Sant Cugat per l'alcalde del Papiol, Albert Vilà, el passat 7 de març, sobre la situació actual de la pedrera Berta.