El Papiol, dilluns 22 de desembre de 2014.

Junts pel Papiol - Carta al Poble 23 - Desembre 2014 - Logo

Tot allò que volem pel Papiol. Nova edició de les taules participatives de Junts.

El passat mes d'octubre vam organitzar una nova edició de les taules participatives de Junts pel Papiol. En aquesta reunió de treball, enriquidora i il·lusionant, una seixantena de papiolenques i papiolencs van aportar la seva opinió sobre com creuen que ha de millorar el nostre poble. Junts pel Papiol tindrà en compte aquestes aportacions de cara a elaborar el nou programa per al període 2015-19, que anirem aprofundint i explicant durant els pròxims mesos. Aquest programa serà presentat públicament durant la campanya electoral del mes de maig i es durà a la pràctica si Junts torna a guanyar la confiança del poble.

És gratificant comprovar com quan es compta amb la gent per elaborar les grans estratègies pel nostre poble, quan molts papiolencs i papiolenques participen activament per a imaginar el futur del Papiol i ho fan de forma realista, però sense perdre la força de somiar, els resultats arriben. Això ho sabem. Perquè ho hem fet d'aquesta manera, contínuament, elecció rere elecció.

És emocionant veure, alhora, com gairebé tot allò que vam voler que passés al Papiol al llarg del període 2011-2015, desglossat en les propostes que vam presentar a les passades eleccions, ho hem pogut assolir. Moltes d'aquestes propostes van sorgir d'una sessió com la que vam fer el passat octubre i això ens omple d'una immensa satisfacció. Volem agrair de tot cor a totes les persones que van col·laborar en aquesta jornada participativa amb les seves idees i el seu temps.

Un programa per a tots

Ara ens arriba l'emocionant moment de dissenyar el nostre programa i per això a Junts pel Papiol hem organitzat un grup de treball que prepararà aquestes propostes i les emmarcarà dins dels valors que defensem com a grup, uns valors que ja coneixeu: tot allò que volem pel Papiol ha de ser honrat, transparent, respectuós amb el medi ambient i les persones i, sobretots, ha de ser per a tots els papiolencs i no només per a uns quants.

Clicant sobre la imatge teniu disponible de forma íntegra la Carta al Poble número 23, publicada per Junts pel Papiol