Junts pel Papiol és un partit independent i d’àmbit local, democràtic, catalanista i progressista, que té com a principal objectiu treballar per a la millora del Papiol, el nostre poble.

Vam néixer l’any 1999.

Som una formació plural, que sempre ha reunit diferents visions de com ha de ser el país i una sola, de com a ha de ser el nostre poble: modern, participatiu, cohesionat, que no renunciï a res pel fet de ser un poble petit, que cerqui per sobre de tot, l’excel·lència, la millora de qualitat de vida de tots els seus ciutadans, que aposti sempre per l’interès general per sobre del particular i que mai es cansi de millorar, de treballar pel present i el futur de tots els papiolencs.

Voliem introduir en la política local alguns valors que aportessin una vertadera qualitat democràtica: transparència, honradesa, proximitat al ciutadà, esperit de treball i imaginació per abordar projectes engrescadors. Ho hem demostrat els últims setze anys i ho seguirem demostrant en els propers.

Nosaltres, des de Junts, debatem idees, estratègies i projectes pensant que darrera cada obra o servei que posem en marxa esteu les persones, esteu vosaltres. Quan promovem fermament valors tan universals com la solidaritat, el civisme, la integració o la convivència, l’únic que pretenem és que la nostra obra de govern s’impregni d’allò que ens fa ser millors persones.

Només d’aquesta manera podem entendre el món, la nostra vida i el nostre poble.